Chocolade met foto bedrukken (printen)

Ben jij op zoek naar een origineel en ludiek cadeau of relatiegeschenk van chocola? Wij hebben diverse mogelijkheden ontwikkeld om deze lekkere chocoladerepen of bonbons te voorzien van een eigen print of tekst en logo te verwerken als onderdeel van de chocola zelf. Het leuke hiervan is dat jouw bedankje, relatiegeschenk of cadeau nog persoonlijker wordt.

Je logo op een chocolade reep laten printen

Wij hebben chocolade repen met een afmeting van 15 x 7.5 cm. Dit is ook de ruimte die beschikbaar is om je eigen foto en of logo op te laten bedrukken. De bedrukte repen adviseren wij echter niet helemaal vol te printen, iets witruimte om je logo is ook wel netjes. Uiteraard doen we dit in goed overleg en ontvang je van ons vooraf een drukproef van jouw chocolaatjes.

Je logo in de chocolareep en dus gewoon van chocolade!

Door onze speciale samenwerking met een 3D printbedrijf kunnen wij de reep maken zoals jij dat wilt. Met het logo erin verzonken, het logo er bovenop of alleen jouw logo als chocoladereep. Kortom, wat jouw verrassing ook is! Chocolade met eigen print, foto of logo regel je samen met logoreep.nl

Bonbons met eigen logo geprint

Naast de repen leveren wij ook bonbons vanaf kleine oplage geprint met je eigen foto en/of logo. De bonbons zijn voorzien van verschillende soorten vulling en met de gangbare buitenkant van melk, puur of witte chocolade. Omdat de prints alleen mogelijk zijn op witte chocolade is het bij puur en melk chocolade vereist dat we er een klein stukje witte chocolade op doen. Meer informatie over onze bonbons vindt je hier.

Gepersonaliseerde chocola / chocolade

Overal op internet komt je chocolaatjes tegen, met eigen wikkel, een eigen telegram met eigen boodschap. Een standaard afmeting met een print of standaard tekst. De variant die wij hanteren is uniek, dit komt vanwege onze speciale samenwerking met een 3D Printbedrijf wat binnen 24 uur een mal kan maken van jouw unieke en gepersonaliseerde chocolade reep. Wij gebruiken standaard de afmeting van 15 x 7.5 cm maar hier kunnen we in overleg natuurlijk van af wijken.

Ook een persoonlijke wikkel van je chocolade

Wanneer de reep zelf al geprint is, of voorzien van onze reliëf techniek, kan het zijn dat u nóg persoonlijkere chocolade wilt. Wij personaliseren de reep dan nog door een eigen wikkel te maken!