De lekkerste letters met je eigen bedrijfslogo. Dit kan bij Logoreep.nl, naast onze gepersonaliseerde repen, bonbons en visitekaartjes kunnen wij nu ook diverse chocoladeletters, in de lekkerste smaken, voorzien van uw logo.

Chocoladeletters met eigen logo of tekst? Geen probleem!

Chocoladeletters bestellen

Chocoladeletters op maat geleverd. Wij streven er naar om alle chocolade letters dezelfde week nog te kunnen leveren. Je kunt via deze pagina een offerte aanvragen en direct uw logo meesturen. Zeker voor grotere aantallen hebben we zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben deze luxe chocoladeletter met logo al vanaf 5 stuks!

Prijs berekenen

Luxe chocoladeletters met eigen logo bedrukt

Net als dat wij chocolade bonbons en repen persoonlijk maken met een reliëf van je logo of een full-color print kunnen wij ook ons aanbod chocoladeletters voorzien van een eigen logo. De inkt is een speciale eetbare inkt die onschadelijk is voor de gezondheid. Het enige gevaar wat u loopt, is dat als je eenmal een stuk van de letter op hebt, je de rest er direct achteraan eet omdat ze zo lekker zijn. De chocolateletters zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk of om te geven aan je werknemers tijdens de Sinterklaas.

Voorbeeld aanvragen

Chocoladeletters als relatiegeschenk

Chocoladeletters staan voor het Sinterklaasfeest wat voor alle kinderen maar op deze manier ook voor ouderen een feest is. Veel bedrijven geven hun relaties, klanten of personeel een geschenk tijdens de zoete decembermaanden. Speciaal voor de Sinterklaas hebben wij de Sinterklaasletters lekker persoonlijk gemaakt door de chocoladeletters te bedrukken met tekst of eigen logo.

Stel een vraag

Chocoladeletter varianten en smaken

We hebben diverse soorten letters van chocolade die voorzien kunnen worden van een bedrukt eigen logo.

Prijs berekenen

Eerlijke chocoladeletters

Het belangrijkste voor de consument is de smaak van de chocoladeletter maar wij vinden het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden met eerlijke grondstoffen. Daarom zijn al onze chocoladeletters gemaakt van chocolade die geproduceerd wordt in eerlijke omstandigheden. U kunt bij ons de certificaten opvragen van de leverancier.
 

Prijs berekenen