Let op: U heeft het wellicht op het nieuws gehoord, maar de prijzen van cacao producten gaan stijgen. Wij bieden minimaal heel de maand september nog de huidige prijs aan, ook als u het pas in december nodig heeft!

Onze producten verkopen

Wij werken met diverse partijen samen die in de relatiegeschenken actief zijn of collega-chocolatier. Wij staan altijd open voor samenwerkingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Omdat Logoreep beschikt over haar eigen techniekafdeling voor het realiseren van eigen mallen zijn wij extreem veelzijdig. Zo kunnen wij maatwerkproducten voor jullie klanten maken. Of is het mogelijk om op afroep chocolade te bestellen.

Voor wie?

Wij werken voor wederverkopers zoals winkels, relatiegeschenk specialisten maar ook voor andere chocolatiers. Wij werken niet met minimale afname en ook niet met complexe contracten. Op deze manier is het laagdrempelig om met ons een samenwerking te starten. Uiteraard kijken wij over een afgelopen periode wat er is afgenomen en of hiermee de prijsafspraken kunnen worden aangepast.

Vrijblijvend contact is altijd welkom

Vragen staat vrij, en meedenken doen we graag. Dus ben je op zoek naar een creatieve partij om samen mooie producten te vermarkten? Schroom niet en stuur ons een e-mail of bel met 08 500 755 56.

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.