Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -192 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Onze producten verkopen

Direct B2B offerte aanvragen

Wij werken met diverse partijen samen die in de relatiegeschenken actief zijn of collega-chocolatier. Wij staan altijd open voor samenwerkingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Omdat Logoreep beschikt over haar eigen techniekafdeling voor het realiseren van eigen mallen zijn wij extreem veelzijdig. Zo kunnen wij maatwerkproducten voor jullie klanten maken. Of is het mogelijk om op afroep chocolade te bestellen.

Voor wie?

Wij werken voor wederverkopers zoals winkels, relatiegeschenk specialisten maar ook voor andere chocolatiers. Wij werken niet met minimale afname en ook niet met complexe contracten. Op deze manier is het laagdrempelig om met ons een samenwerking te starten. Uiteraard kijken wij over een afgelopen periode wat er is afgenomen en of hiermee de prijsafspraken kunnen worden aangepast.

Private label chocolade met een rijke geschiedenis in chocolade-expertise

Droom je van het lanceren van je eigen chocoladelijn en het op de markt brengen van unieke chocoladeproducten? Logoreep.nl staat klaar om je te begeleiden bij het creëren van jouw eigen chocolade label.

Word onze private label partner en profiteer van de uitgebreide expertise van Logoreep.nl. We hebben al diverse ondernemingen succesvol geholpen bij het opzetten van een exclusief private label voor hoogwaardige chocolade.

Ontwikkel jouw eigen private label chocolade

Droom je van een persoonlijke chocoladelijn en het lanceren van jouw eigen chocoladeproducten? Logoreep.nl staat garant voor een vakkundige begeleiding bij het starten van jouw eigen chocoladelabel.

Optimaal profiteren van de expertise van Logoreep.nl

Het opstarten van een private label hoeft niet complex te zijn. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van chocolade en ben je verzekerd van een snelle start. Samen met jou ontwikkelen we met zorg en toewijding jouw unieke chocoladeproducten, van de eerste schets tot het uiteindelijke resultaat: jouw eigen verrukkelijke private label chocolade. 

Al onze chocolade en bonbons worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Logoreep.nl beschikt over alle benodigde chocoladevormen en apparatuur, waarmee zowel grote als kleine hoeveelheden chocolade met behoud van het authentieke ambacht worden geproduceerd. 

Wij werken met Belgische Callebaut Chocolade, de hoogwaardige Belgische chocolade. Waarom? Proef onze chocolade en je begrijpt het meteen! Ook interesse om private label partner te worden? Wil je proeven hoe jouw nieuwe chocoladelijn smaakt? Ben je nieuwsgierig naar de uitstraling van jouw chocoladelijn met een aangepast logo en verpakking? Ontdek de diverse mogelijkheden van chocoladevormen?

Neem contact met ons op, en ontdek alles over het partnerschap voor private labeling met Logoreep.nl. We zien uit naar een succesvolle samenwerking!

Vrijblijvend contact is altijd welkom

Vragen staat vrij, en meedenken doen we graag. Dus ben je op zoek naar een creatieve partij om samen mooie producten te vermarkten? Schroom niet en stuur ons een e-mail of bel met 08 500 755 56.

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.