Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Veelgestelde vragen

Tempereren is een cruciale techniek in de chocoladebereiding. Dit proces zorgt ervoor dat de chocolade een mooie glans krijgt, goed hard wordt, en een aangename knapperigheid behoudt.

Bekijk uitgebreide antwoord

Chocolade is een van 's werelds meest geliefde zoete lekkernijen. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe deze heerlijke traktatie wordt gemaakt? Het productieproces van chocolade begint bij de cacaoboon, die groeit in tropische gebieden over de hele wereld. Laten we de reis van de cacaoboon naar het eindproduct, de chocoladereep, verkennen.

Bekijk uitgebreide antwoord

Chocolade smelten is een belangrijke vaardigheid in de keuken. Of je nu chocolade gebruikt voor het maken van desserts, taarten of zelfs voor het dompelen van aardbeien, het smelten van chocolade is een cruciale stap om het gewenste eindresultaat te bereiken. Maar hoe smelt je chocolade? In deze blogpost leg ik je uit hoe je chocolade kunt smelten op drie verschillende manieren.

Bekijk uitgebreide antwoord

Het eten van chocolade kan voor honden gevaarlijk zijn en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs de dood. Het is belangrijk om te weten hoeveel chocolade giftig kan zijn voor uw hond en wat u moet doen als uw hond chocolade heeft gegeten.

Bekijk uitgebreide antwoord

Begin met het afspoelen van je vorm met handwarm of lauw warm water. Pas op voor je handen, want het water kan warm aanvoelen! Laat de vorm vervolgens 10 minuten weken in water van dezelfde temperatuur. Er is geen behoefte aan afwasmiddel. Wij raden het gebruik van een spoel of afwasmachine niet aan. Als je het toch doet, let dan goed op de temperatuur en het vaatwasmiddel dat je gebruikt.

Bekijk uitgebreide antwoord

Slagroom en pure chocolade, dat is het! Meer niet.

Bekijk uitgebreide antwoord

Jazeker, voor heel veel klanten hebben wij een zelf ontwikkelde sleeve, label of een gepersonaliseerd kaartje toegevoegd. Wij werken samen met een printshop die op korte termijn kan leveren. Daarnaast hebben wij een eigen vormgever in huis die u kan helpen met de juiste bestanden of zelfs voor u het ontwerp op maat maakt! En de kosten... die vallen heel erg mee! Zo heeft u een eigen wikkel al voor € 0.15 cent per stuk bij een oplage van 250 stuks. 

Klein of grote oplage maakt absoluut niet uit. Verpakken moeten we toch. Dus ook bij een afname van 1 exemplaar kunnen wij al een gepersonaliseerde wikkel of sleeve leveren.

Bekijk uitgebreide antwoord

Aantallen tot 100 stuks worden binnen 5 werkdagen vervaardigd en geleverd, mits anders afgesproken. Tevens vermelden wij altijd in de offerte de levertijd. Let op, voor onze maatwerk producten hanteren we 10-12 werkdagen. Bij spoed zijn er altijd mogelijkheden! Dus heeft u snel maatwerk chocolade nodig? Vul dan snel het formulier in of bel direct!

Bekijk uitgebreide antwoord

Al onze chocoladeproducten worden handgemaakt door onze chocolatiers.

Bekijk uitgebreide antwoord

Alle zendingen tot een waarde van €450,- is standaard verzekerd. Alles boven dit bedrag wordt in samenspraak verzonden en of opgehaald.

Bekijk uitgebreide antwoord

Wij vervaardigen onze producten met Callebaut chocolade. Callebaut inversteert in duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation. Die non-profitorganisatie houdt de belangrijkste noden in West-Afrika in het oog en coördineert de duurzame projecten waar we allemaal aan bijdragen.

Bekijk uitgebreide antwoord

Suiker, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, sojalecithine, vanille zijn de ingredienten van melk chocolade. Witte chocolade bevat geen cacaomassa. Pure chocolade bevat alleen geen melkpoeder.

Bekijk uitgebreide antwoord

U kunt uw logo aanleveren via mail of uploaden via ons programma. Onze designers maken hiervan een vrijblijvende offerte met ontwerp.

Bekijk uitgebreide antwoord

Niet doen! En gewoon lekker op eten. Mocht je het dan toch willen bewaren, houdt dan grofweg onderstaande tijden aan en zorg voor een prima donkere, droge plek tussen de 15 en 20 graden.

  • Pure chocolade: 1,5 jaar tot 2 jaar
  • Melkchocolade: 1 jaar
  • Bonbons: 3 maanden

Bekijk uitgebreide antwoord

Pure chocolade en de gezondheid hoe zit dat nou? Ja het is gezond, en dat komt door de anti-oxidanten wat zit in de cacao, de flavonoïden. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de specifieke flavonoïden in cacao een positieve werking zouden hebben op het hart en de bloedvaten en zelfs diabetes zouden kunnen voorkomen.

Eet alleen nog maar chocolade! Neen, dat is geen optie. Er is nog zoveel onbekend over de werking dat we adviseren op een normale basis onze chocolade te nuttigen. Wat nog onduidelijk is, is bijvoorbeeld hoeveel chocola er nodig is voor een gunstig effect, welk cacaosoort en welk percentage cacao dan goed is. In vrijwel alle onderzoeken is chocola gebruikt met bijzonder veel flavanolen. Van chocola kan 10 gram per dag genoeg zijn voor een positieve uitwerking.

Bekijk uitgebreide antwoord

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.