Veelgestelde vragen

Slagroom en pure chocolade, dat is het! Meer niet.

Bekijk uitgebreide antwoord

Jazeker, voor heel veel klanten hebben wij een zelf ontwikkelde sleeve, label of een gepersonaliseerd kaartje toegevoegd. Wij werken samen met een printshop die op korte termijn kan leveren. Daarnaast hebben wij een eigen vormgever in huis die u kan helpen met de juiste bestanden of zelfs voor u het ontwerp op maat maakt! En de kosten... die vallen heel erg mee! Zo heeft u een eigen wikkel al voor € 0.15 cent per stuk bij een oplage van 250 stuks. 

Klein of grote oplage maakt absoluut niet uit. Verpakken moeten we toch. Dus ook bij een afname van 1 exemplaar kunnen wij al een gepersonaliseerde wikkel of sleeve leveren.

Bekijk uitgebreide antwoord

Aantallen tot 100 stuks worden binnen 5 werkdagen vervaardigd en geleverd, mits anders afgesproken. Tevens vermelden wij altijd in de offerte de levertijd. Let op, voor onze maatwerk producten hanteren we 10-12 werkdagen. Bij spoed zijn er altijd mogelijkheden! Dus heeft u snel maatwerk chocolade nodig? Vul dan snel het formulier in of bel direct!

Bekijk uitgebreide antwoord

Al onze chocoladeproducten worden handgemaakt door onze chocolatiers.

Bekijk uitgebreide antwoord

Alle zendingen tot een waarde van €450,- is standaard verzekerd. Alles boven dit bedrag wordt in samenspraak verzonden en of opgehaald.

Bekijk uitgebreide antwoord

Wij vervaardigen onze producten met Callebaut chocolade. Callebaut inversteert in duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation. Die non-profitorganisatie houdt de belangrijkste noden in West-Afrika in het oog en coördineert de duurzame projecten waar we allemaal aan bijdragen.

Bekijk uitgebreide antwoord

Suiker, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, sojalecithine, vanille zijn de ingredienten van melk chocolade. Witte chocolade bevat geen cacaomassa. Pure chocolade bevat alleen geen melkpoeder.

Bekijk uitgebreide antwoord

U kunt uw logo aanleveren via mail of uploaden via ons programma. Onze designers maken hiervan een vrijblijvende offerte met ontwerp.

Bekijk uitgebreide antwoord

Niet doen! En gewoon lekker op eten. Mocht je het dan toch willen bewaren, houdt dan grofweg onderstaande tijden aan en zorg voor een prima donkere, droge plek tussen de 15 en 20 graden.

  • Pure chocolade: 1,5 jaar tot 2 jaar
  • Melkchocolade: 1 jaar
  • Bonbons: 3 maanden

Bekijk uitgebreide antwoord

Pure chocolade en de gezondheid hoe zit dat nou? Ja het is gezond, en dat komt door de anti-oxidanten wat zit in de cacao, de flavonoïden. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de specifieke flavonoïden in cacao een positieve werking zouden hebben op het hart en de bloedvaten en zelfs diabetes zouden kunnen voorkomen.

Eet alleen nog maar chocolade! Neen, dat is geen optie. Er is nog zoveel onbekend over de werking dat we adviseren op een normale basis onze chocolade te nuttigen. Wat nog onduidelijk is, is bijvoorbeeld hoeveel chocola er nodig is voor een gunstig effect, welk cacaosoort en welk percentage cacao dan goed is. In vrijwel alle onderzoeken is chocola gebruikt met bijzonder veel flavanolen. Van chocola kan 10 gram per dag genoeg zijn voor een positieve uitwerking.

Bekijk uitgebreide antwoord

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.