Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Nog geen ervaring? Geen probleem, we leren je het vak graag!

Chocolade, bijna iedereen is er dol op. Maar het moet natuurlijk wel gemaakt worden, en bij Logoreep doen we dat ambachtelijk. Oftewel wij maken nog chocolade op traditionele wijze. We werken met chocolade van hoge kwaliteit en het leuke is, geen klus is hetzelfde. Dat je wellicht nog geen ervaring hebt in het vervaardigen van chocolade, vinden wij geen enkel probleem. We leren je het graag, en geloof ons... wij hebben het ook geleerd!

Wil jij werken bij Logoreep? De meest unieke chocolatier van Nederland waar de meest uiteenlopende producten van chocolade worden gemaakt? Stuur dan een e-mail naar info@logoreep.nl

Wij zoeken:

Administratief Medewerker bij Logoreep VOF

Over Logoreep VOF:
Wij zijn een ambachtelijke chocolatier met een passie voor zoetigheden. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste professionals die in een informele en gezellige sfeer samenwerken. Bij Logoreep VOF draait alles om creativiteit, kwaliteit en natuurlijk plezier in ons werk.

Functieomschrijving:
Als administratief medewerker bij Logoreep VOF ben je verantwoordelijk voor het verwerken van in- en uitgaande facturen, het uitvoeren van betalingen en het nabellen van openstaande posten. Daarnaast krijg je de kans om offertes op te stellen en opdrachten in te boeken in ons systeem. Je maakt deel uit van ons gezellige team, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat, maar altijd kunt rekenen op de steun van je collega's.

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris.
  • Flexibele werktijden; je deelt zelf je uren/dagen in.
  • Een informele en gezellige werksfeer in een jong team.
  • De mogelijkheid om te werken bij een unieke chocolatier.

Wat wij vragen:

  • Je hebt een basis kennis van het werken met computers.
  • Je bent zelfstandig, maar ook een teamspeler.
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar geen must.
  • Gezelligheid en een positieve instelling.

Sollicitatieproces:
Ben je geïnteresseerd in deze zoete uitdaging? Stuur dan je sollicitatie naar info@logoreep.nl. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee en natuurlijk een chocolaatje.

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.