Ben jij onze nieuwe held of heldin?

Bij Logoreep hebben we een gezellige werksfeer, zijn we ambitieus maar vinden we plezier van het creatieve vak erg belangrijk! Natuurlijk moet er soms even stevig doorgewerkt worden in drukke tijden, maar ook juist die periodes ervaren wij als team als extra gezellig!

Nog geen ervaring? Geen probleem, we leren je het vak graag!

Chocolade, bijna iedereen is er dol op. Maar het moet natuurlijk wel gemaakt worden, en bij Logoreep doen we dat ambachtelijk. Oftewel wij maken nog chocolade op traditionele wijze. We werken met chocolade van hoge kwaliteit en het leuke is, geen klus is hetzelfde. Dat je wellicht nog geen ervaring hebt in het vervaardigen van chocolade, vinden wij geen enkel probleem. We leren je het graag, en geloof ons... wij hebben het ook geleerd!

Wie is Logoreep?

Logoreep is een jong en innovatief bedrijf in de chocolade wereld. Ons doel is om bijzonder unieke chocolade te maken waar onze klanten blij van worden. En dat lukt! Logoreep is opgericht door Tijmen en Wessel, waarbij Tijmen het brein is als chocolatier (al meer dan 15 jaar) waar je dus veel van kunt leren. Wessel is net even wat minder handig met chocolade maar die zorgt onder andere dat de mallen gemaakt worden, dat er genoeg materialen zijn om mee te werken en staat de klanten te woord.

Wat wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die samen met ons mooie producten willen maken. Qua tijden en werkdagen zijn we zeer flexibel, zo kun je bij ons komen werken naast je school of studie of juist die uurtjes dat de kinderen op school zijn. We hebben totaal geen wensen of eisen voor wat betreft je opleiding en ook je leeftijd speelt geen rol. Althans je moet wel oud genoeg zijn om te mogen werken natuurlijk!

Wat zijn de werkzaamheden die je mag gaan uitvoeren:

Je wordt direct aan de slag gezet met dezelfde werkzaamheden als onze chocolatiers, en geen zorgen, je krijgt ruim de tijd en kans om het te leren.

  • Het vervaardigen van mooie chocoladerepen, tabletten en bonbons
  • Inpakwerk, we moeten het natuurlijk wel representatief bij de klant brengen.
  • Meedenken met het ontwikkelen van chocolade mallen.
  • Indien je in het bezit bent van een rijbewijs doen we graag een beroep zo nu en dan om mee te helpen met het bezorgen van bestellingen.
  • Klantcontact, als je het leuk vind om sociaal werk te doen mag je uiteraard ook klanten te woord staan en meedenken met ze.

Wat bieden wij?

Een zeer flexibele baan, waarin je met veel plezier mooie producten mag maken. Zoals eerder vermeld, staat plezier bij ons voorop. Dan komt het productieve vanzelf zijn wij van mening. Uiteraard bieden we je een passend salaris, vrijheid om mee te denken aan nieuwe producten en de kans om het vak te leren. Heb je ook ambitie om te werken en contact te hebben met klanten, dan geven we je graag de ruimte om daar mee aan de slag te gaan.

Een vliegende keep dus!

Kortom, we zoeken een enthousiaste en gezellige collega die een handje komt helpen in ons bedrijf van A tot Z!

Heb je vragen voor ons? Schroom niet en bel ons op 08 500 755 56 (WhatsAppen mag natuurlijk ook) of stuur een e-mail naar info@logoreep.nl 

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.