Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -243 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.
Prijs van chocolade onzeker en onder druk! Wat betekend dit?

Een scala aan factoren draagt bij aan de stijgende cacaoprijzen. Extreme weersomstandigheden, zoals zware regenval, en ziektes zoals een rot veroorzakende aandoening, hebben een verwoestend effect gehad op cacaoplantages, vooral in top producerende landen zoals Ghana en Ivoorkust.

Lees verder

Top Tips voor Onweerstaanbare Kerstdesserts met Chocolade!

Dit jaar gaan we voor de ultieme smaaksensatie met een vleugje magie: chocolade! Bereid je voor op een culinair avontuur terwijl we je de beste tips geven om je kerstdesserts naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder

Kindercampus Zuidas haalt geld op voor Giro 555 met chocolade mallen

Voor de Kindercampus Zuidas hebben wij chocolademallen gemaakt waarmee de kinderen zelf aan de gang gegaan zijn om chocolade te maken. Ze hebben de verpakkingen leuk gedecoreerd en vervolgens de chocolade verkocht om vervolgens de opbrengst aan GIRO 555 te doneren. Een erg leuk en belangrijk initiatief. Knap gedaan!

Lees verder

Alternatief voor Tony’s Chocolonely chocoladeletters

Lees verder

Help je ons mee te verduurzamen? Dit is wat we doen!

Geen idee, wij zijn ook geen milieudeskundigen maar we doen wel ons best! We denken regelmatig als team met elkaar samen na over hoe we duurzamer kunnen produceren. Soms is dat hoe we verlies kunnen reduceren, soms is dat elkaar corrigeren als er onnodig lang een koeling open staat, of als er een machine een te lang aan staat terwijl deze niet gebruikt wordt op dat moment.

Lees verder

Geld verdienen voor je vereniging

Het blijft lastig, je hebt een non-profit organisatie, stichting, vereniging of een soortgelijk initiatief waar geld voor nodig is. Je wilt niet alleen maar collecteren of mensen om een gift vragen. Wat dan al snel aan bod komt is een actie. Maar welk product of dienst valt goed, en kan je aan bijna iedereen slijten? 

Lees verder

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.