Let op: U heeft het wellicht op het nieuws gehoord, maar de prijzen van cacao producten gaan stijgen. Wij bieden minimaal heel de maand september nog de huidige prijs aan, ook als u het pas in december nodig heeft!

Chocolade versturen

Wij krijgen, zeker sinds de corona (COVID 19), veel vragen over het versturen van onze producten. Goed nieuws, wij kunnen dit voor u regelen. Onze producten zijn sinds dit jaar verpakt in een doos die door de brievenbus past. 

In veel gevallen wordt onze chocolade besteld voor relaties, werknemers of anderen die in het zonnetje gezet worden. Omdat er binnen veel bedrijven niet meer op locatie gewerkt wordt maar thuis is het extra leuk om een presentje te laten bezorgen.

Wat kost chocolade versturen?

U kunt er voor kiezen om een brievenbuspakket te laten versturen bij de reguliere partijen als UPS, DHL en PostNL. De kosten hiervan varieren per oplage. 

Chocolade cadeaus in de brievenbus

Chocola is misschien wel de meest favoriete online cadeaus om iemand mee te verblijden. Onze ambachtelijke producten zijn geschikt voor ieder moment, en met onze veelzijdigheid kunnen we voor iedere wens een maatwerk product maken. Doordat wij een eigen chocolademallen productie afdeling hebben kunnen wij snel, tegen een aantrekkelijke prijs onze handgemaakte chocolade maken in de vorm die u wenst!

Persoonlijke chocolade bezorgen

Onze eigen chocoladeverpakkingen zijn geschikt voor door de brievenbus, dit is een stuk aantrekkelijker qua prijs dan het versturen via reguliere pakketpost. Wij werken samen met de bekende bezorgpartijen waardoor wij flexibel de juiste bezorger kunnen inzetten. En wat voor u fijn is, u hoeft alleen maar een lijst met adressen aan te leveren, en wij verzorgen de rest! Van mal tot verpakking én het verzenden dus volledig verzorgt.

Gepersonaliseerd brievenbuscadeau

Chocolade wordt nog leuker als het gepersonaliseerd is! Wij bieden daarom de optie aan om een maatwerk label of kaartje toe te voegen aan het product. Op deze manier geeft u de unieke en persoonlijke uitstraling wat het nog leuker maakt om te krijgen. Dit kan in de vorm van een wikkel, een kaartje of sticker. Heeft u hier vragen over?

Neem contact op voor meer informatie met info@logoreep.nl of bel naar 08 500 755 56

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.