Chocolade versturen

Wij krijgen, zeker sinds de corona, veel vragen over het versturen van onze producten. Goed nieuws, wij kunnen voor onze producten zijn sinds dit jaar verpakt in een doos die door de brievenbus past. 

In veel gevallen wordt onze chocolade naar relaties, werknemers of anderen die in het zonnetje gezet worden. Omdat er binnen veel bedrijven niet meer op locatie gewerkt wordt maar thuis is het extra leuk om een presente te laten bezorgen.

Wat kost chocolade versturen?

U kunt er voor kiezen om een brievenbuspakket te laten versturen bij de reguliere partijen als UPS, DHL en PostNL. De kosten hiervan varieren per oplage. 

Kunnen jullie het niet opsturen?

Wij hebben dit aangeboden tot 1 november dit jaar. In verband met grote vraag naar het versturen van chocoladerepen, tabletten en chocoladeletters ivm Covid-19 hebben wij een dermate grote hoeveelheid bezorgingen gepland voor december dat onze opslag momenteel helemaal vol staat.

Kortom, wij leveren bij u kant en klare chocolade producten en doosjes die u kunt versturen. Eventueel denken wij nog mee aan gepersonaliseerde adreslabels of verpakking. Maar gepland versturen. Dat kunnen we dit jaar niet meer voor u aanbieden.

Neem contact op voor meer informatie met info@logoreep.nl of bel naar 08 500 755 56

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.