Algemene voorwaarden

Naar pagina

Hoe maak ik chocoladesaus voor desserts

Chocoladesaus maakt alles nog veel smakelijker! Serveer het over ijs, samen met vers fruit en wafels of warme crêpes, of gebruik het om je zelfgemaakte taart mee te decoreren en af te werken.

Naar pagina

Barter deal sluiten of influencen voor Logoreep?

Voor wat betreft de beloning staan wij open voor een voorstel, uiteraard zijn wij bereid een x-aantal producten van chocolade te leveren als barter deal, maar ook andere opties zijn mogelijk.

Naar pagina

Bedankt voor je nieuwsbrief inschrijving

Naar pagina

Bedankje voor collega

Bedank je collega's als je verandert van baan. Of feliciteer je collega die op een nieuwe uitdaging aangaat of met pensioen gaat.

Naar pagina

Webshop

Naar pagina

Help je ons mee te verduurzamen? Dit is wat we doen!

Naar pagina

Geld verdienen voor je vereniging

Wij bieden maatwerk chocolade tegen een gereduceerd tarief voor jouw (sport) club. Hiermee kun je vervolgens leuk en lekker aan de slag om je clubkas te spekken!

Naar pagina


Pasen

Pasen, een mooi moment om uw relaties een geschenk te geven. En om eerlijk te zijn, pasen is chocolade toch? Wij denken graag met jullie mee naar een maatwerk product.

Naar pagina

B2B

Vragen staat vrij, en meedenken doen we graag. Dus ben je op zoek naar een creatieve partij om samen mooie producten te vermarkten? Schroom niet en stuur ons een e-mail of bel met 08 500 755 56.

Naar pagina

Voedingswaarden en ingrediënten

Naar pagina

Kan ik mijn chocolade verpakking personaliseren?

Wij willen onze producten zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden bij u of bij uw relaties. Daarom kunt u bij ons de verpakking laten personaliseren!

Naar pagina

Kerst

Een kerstboom met uw logo verwerkt in de chocolade? Geen enkel probleem. Wij maken voor u de mallen op maat waardoor u gewoon de vorm van uw logo als kunt verwachten.

Naar pagina

Versturen

Gepersonaliseerde chocolade opsturen naar een collega, vriend, familie of geliefde? Logoreep neemt het uit handen, geef een uniek en ambachtelijk cadeau!

Naar pagina

Contact

Wij helpen je graag met onze maatwerk chocolade. Heb jij een leuk idee, stuur het naar ons en we maken een gratis concept model!

Naar pagina

Vegan

Wij leveren exclusieve vegan chocolade. Want natuurlijk zou het vervelend zijn als je als vegan niet kan genieten van onze unieke producten!

Naar pagina

Chocolade mal op maat laten maken

Geen standaard repen of tabletten. Gewoon je eigen idee uitgewerkt in chocola! Van schets tot de lekkerste chocolade verpakt en wel.

Naar pagina

Voorbeelden

Ook je eigen chocolade ontwikkelen? Al interessant vanaf 1 exemplaar... wat? Ja echt! Wij maken graag unieke chocolade voor u.

Naar pagina

Chocoladeletters

Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde chocola. Kijk snel op de website naar de lolly's, repen, bonbons en chocoladeletters!

Naar pagina

Chocolade met foto laten bedrukken

Unieke reliëf chocoladerepen! Lekkere chocoladerepen of bonbons voorzien van een eigen print of tekst en logo.

Naar pagina

Bedankt voor offerte

Naar pagina

Offerte

Ongelimiteerd uniek en succesvol zijn de repen van Logoreep.nl. Je eigen logo als chocolade reep! Geprint of in de vorm gegoten!

Naar pagina

Wat is de levertijd van een bestelling?

Naar pagina

Is alle chocolade van LogoReep ambachtelijk?

Naar pagina

Is de verzending verzekerd?

Naar pagina

Wat doen jullie voor de cacaoboeren?

Naar pagina

Wat zijn de ingrediënten van chocolade?

Naar pagina

Hoe kan ik een logo aanleveren?

Naar pagina

Bonbons

Wij maken chocolade nog specialer en persoonlijker met uw logo. En dit al vanaf lage aantallen. Kortom, snel naar de site en vraag een offerte of proefpakket aan!

Naar pagina

Hoe lang is chocolade houdbaar?

Wit, bruin, puur. Hoelang blijft het goed. En waar moet ik mijn zoete traktatie bewaren? Koel, droog en tussen de 15-20 graden. Lees het snel.

Naar pagina

Vraag & antwoord

Naar pagina

Logorepen

Naast de standaard varianten van printen. Kunnen wij ook uw logo als echt onderdeel van de chocoladereep maken. Kijk snel naar de voorbeelden en vraag een proefpakket aan!

Naar pagina

Privacy beleid

Logoreep.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Naar pagina

Home

Unieke chocolade repen met je logo erop geprint of kies voor onze eye-catcher "Reliëf reep" met je logo echt als onderdeel van de chocolade.

Naar pagina

Is pure chocolade gezond?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de specifieke flavonoïden in cacao een positieve werking zouden hebben op het hart en de bloedvaten en zelfs diabetes zouden kunnen voorkomen.

Naar pagina

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.