Chocoladeletters

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van chocolade door eigen tekst of logo. Kijk snel op de website naar de lolly's, repen, bonbons en chocoladeletters!

Naar pagina

Chocolade met foto laten bedrukken

Unieke reliëf chocoladerepen! Lekkere chocoladerepen of bonbons voorzien van een eigen print of tekst en logo.

Naar pagina

Bedankt voor offerte

Naar pagina

Offerte aanvragen

Ongelimiteerd uniek en succesvol zijn de repen van Logoreep.nl. Je eigen logo als chocolade reep! Geprint of in de vorm gegoten!

Naar pagina

Wat is de levertijd van een bestelling?

Naar pagina

Is alle chocolade van LogoReep ambachtelijk?

Naar pagina

Is de verzending verzekerd?

Naar pagina

Wat doen jullie voor de cacaoboeren?

Naar pagina

Wat zijn de ingrediënten van chocolade?

Naar pagina

Hoe kan ik een logo aanleveren?

Naar pagina

Bonbons

Wij maken chocolade nog specialer en persoonlijker met uw logo. En dit al vanaf lage aantallen. Kortom, snel naar de site en vraag een offerte of proefpakket aan!

Naar pagina

Hoe lang is chocolade houdbaar?

Wit, bruin, puur. Hoelang blijft het goed. En waar moet ik mijn zoete traktatie bewaren? Koel, droog en tussen de 15-20 graden. Lees het snel.

Naar pagina

Vraag & antwoord

Naar pagina

Repen

Naast de standaard varianten van printen. Kunnen wij ook uw logo als echt onderdeel van de chocoladereep maken. Kijk snel naar de voorbeelden en vraag een proefpakket aan!

Naar pagina

Privacy beleid

Logoreep.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Naar pagina

Home

Unieke chocolade repen met je logo erop geprint of kies voor onze eye-catcher "Reliëf reep" met je logo echt als onderdeel van de chocolade.

Naar pagina