Heeft u vragen of wenst u een offerte? Wilt u deze (aan)vraag via ons formulier of e-mail sturen? In verband met de vele aanvragen behandelen wij deze het liefst per e-mail. Wij proberen binnen 48 uur uw aanvraag te voorzien van een offerte + eventueel een 3D ontwerp.
Let op: Nog -26 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

MKB Rotterdam Rijnmond

Naar pagina

Chocolade bedrukken met logo of foto

Een foto op chocolade bedrukken is perfect voor persoonlijke gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, of bruiloften. Het resultaat is een prachtige, eetbare foto die een glimlach op ieders gezicht tovert.

Naar pagina

Chocolade Souvenirs

Ontdek unieke chocolade souvenirs van Logoreep, gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade. Perfect voor souvenirwinkels en gemeentes, met maatwerk prints en vormen.

Naar pagina

Chocolade smelten, hoe doe je dat?

Tempereren is een cruciale techniek in de chocoladebereiding. Dit proces zorgt ervoor dat de chocolade een mooie glans krijgt, goed hard wordt, en een aangename knapperigheid behoudt.

Naar pagina

Prijs van chocolade onzeker en onder druk! Wat betekend dit?

Nog steeds de beste prijs voor maatwerk chocolade ondanks een stijging van 30% op cacao!

Naar pagina

Cookie beleid

Naar pagina

Verpakkingen

Naar pagina

Reseller aanvraag

Naar pagina

Bereken het gewicht en prijsindicatie van uw chocolade

Naar pagina

Personaliseren

Naar pagina

Aanleveren van bestanden

Naar pagina

Top Tips voor Onweerstaanbare Kerstdesserts met Chocolade!

Naar pagina

Chocolade groothandel, uw specialist!

Naar pagina

Het ontstaan van de chocoladeletter, waar komt deze vandaan?

Naar pagina

Bol.com foto aanleveren

Naar pagina

Hoe wordt chocolade gemaakt? Van cacaoboon tot chocoladereep

Ontdek het intrigerende proces van chocolademaken, van de oorsprong van cacaobonen tot het heerlijke eindproduct. Leer over de verschillende landen waar chocolade vandaan komt en dompel jezelf onder in de zoete wereld van chocoladebereiding.

Naar pagina

De geschiedenis van chocolade. Hoe lang bestaat chocolade?

De ontdekking van chocolade wordt toegeschreven aan de Maya's en de Azteken. Volgens de legende ontdekte de Azteekse god Quetzalcoatl de cacaoboom en gaf hij de bonen aan de Azteekse bevolking.

Naar pagina

Hoe smelt je chocolade? De chocolatier vertelt!

Chocolade smelten is een belangrijke vaardigheid in de keuken. Of je nu chocolade gebruikt voor het maken van desserts, taarten of zelfs voor het dompelen van aardbeien, het smelten van chocolade is een cruciale stap om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Naar pagina

Wat is Callebaut Chocolade?

Naar pagina

Kunnen honden echt doodgaan door het eten van chocolade? Chocolatier verteld…

Ja, honden kunnen doodgaan als ze chocolade eten. Chocolade bevat een stof genaamd theobromine, die voor mensen niet zo schadelijk is, maar voor honden giftig kan zijn.

Naar pagina

Chocolade logo schildjes

Naar pagina

Kindercampus Zuidas haalt geld op voor Giro 555 met chocolade mallen

Naar pagina

Vegan chocolade voor pasen, sinterklaas (chocoladeletters) of kerst

Chocolade veganistisch, aangepaste vorm - Logoreep produceert de beste kwaliteit promotionele chocolade producten voor bedrijven en organisaties.

Naar pagina

Sinterklaas chocolade bestellen met logo

Op zoek naar de beste ideeën voor Sinterklaas cadeau's? Kijk dan niet verder dan Logoreep.nl! Onze selectie van heerlijke chocolade geschenken zijn perfect voor de feestdagen. Bestel nu en krijg uw chocola op tijd geleverd voor Sinterklaas op 5 december!

Naar pagina

Blijf op de hoogte

Naar pagina

Alternatief voor Tony’s Chocolonely chocoladeletters

Door een grote salmonellabesmetting in de fabriek waar Tony's Chocolonely chocoladeletters gemaakt worden is de productie geannuleerd.

Naar pagina

Koek per post

Naar pagina

Chocolade schedel

Naar pagina

Promz

Naar pagina

Werken bij Logoreep

Naar pagina

Algemene voorwaarden

Naar pagina

Hoe maak ik een chocolade mal schoon

Naar pagina

Hoe maak ik chocoladesaus voor desserts

Chocoladesaus maakt alles nog veel smakelijker! Serveer het over ijs, samen met vers fruit en wafels of warme crêpes, of gebruik het om je zelfgemaakte taart mee te decoreren en af te werken.

Naar pagina

Barter deal sluiten of influencen voor Logoreep?

Voor wat betreft de beloning staan wij open voor een voorstel, uiteraard zijn wij bereid een x-aantal producten van chocolade te leveren als barter deal, maar ook andere opties zijn mogelijk.

Naar pagina

Bedankt voor je nieuwsbrief inschrijving

Naar pagina

Bedankje voor collega

Op zoek naar het perfecte bedankje voor je collega's? Ontdek onze verrukkelijke en gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Of het nu gaat om een nieuwe uitdaging, afscheid nemen of met pensioen gaan, wij hebben het ideale cadeau dat iedereen zal waarderen. Vraag vandaag nog een offerte op!

Naar pagina

Webshop

Bestel online onze chocolade. Wij hebben naast ons maatwerk ook veel 'standaard' vormen op voorraad of kies voor een print.

Naar pagina

Help je ons mee te verduurzamen? Dit is wat we doen!

Naar pagina

Geld verdienen voor je vereniging

Wij bieden maatwerk chocolade tegen een gereduceerd tarief voor jouw (sport) club. Hiermee kun je vervolgens leuk en lekker aan de slag om je clubkas te spekken!

Naar pagina


Pasen

Pasen, een mooi moment om uw relaties een geschenk te geven. En om eerlijk te zijn, pasen is chocolade toch? Wij denken graag met jullie mee naar een maatwerk product.

Naar pagina

B2B

Vragen staat vrij, en meedenken doen we graag. Dus ben je op zoek naar een creatieve partij om samen mooie producten te vermarkten? Schroom niet en stuur ons een e-mail of bel met 08 500 755 56.

Naar pagina

Voedingswaarden en ingrediënten

Naar pagina

Kan ik mijn chocolade verpakking personaliseren?

Wij willen onze producten zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden bij u of bij uw relaties. Daarom kunt u bij ons de verpakking laten personaliseren!

Naar pagina

Kerst

Een kerstboom met uw logo verwerkt in de chocolade? Geen enkel probleem. Wij maken voor u de mallen op maat waardoor u gewoon de vorm van uw logo als kunt verwachten.

Naar pagina

Versturen

Gepersonaliseerde chocolade opsturen naar een collega, vriend, familie of geliefde? Logoreep neemt het uit handen, geef een uniek en ambachtelijk cadeau!

Naar pagina

Contact

Wij helpen je graag met onze maatwerk chocolade. Heb jij een leuk idee, stuur het naar ons en we maken een gratis concept model!

Naar pagina

Vegan

Wij leveren exclusieve vegan chocolade. Want natuurlijk zou het vervelend zijn als je als vegan niet kan genieten van onze unieke producten!

Naar pagina

Chocolade mal op maat laten maken

Geen standaard repen of tabletten. Gewoon je eigen idee uitgewerkt in chocola! Van schets tot de lekkerste chocolade verpakt en wel.

Naar pagina

Voorbeelden

Ook je eigen chocolade ontwikkelen? Al interessant vanaf 1 exemplaar... wat? Ja echt! Wij maken graag unieke chocolade voor u.

Naar pagina

Chocoladeletters

Wij zijn de specialist in gepersonaliseerde chocolade. Unieke chocoladeletters met logo, print of uw eigen lettertype / vorm. Alles kan! Ook verzenden nemen wij uit handen.

Naar pagina

Chocolade met foto laten bedrukken

Unieke reliëf chocoladerepen! Lekkere chocoladerepen of bonbons voorzien van een eigen print of tekst en logo.

Naar pagina

Bedankt voor offerte

Naar pagina

Offerte

Ongelimiteerd uniek en succesvol zijn de repen van Logoreep.nl. Je eigen logo als chocolade reep! Geprint of in de vorm gegoten!

Naar pagina

Wat is de levertijd van een bestelling?

Naar pagina

Is alle chocolade van LogoReep ambachtelijk?

Naar pagina

Is de verzending verzekerd?

Naar pagina

Wat doen jullie voor de cacaoboeren?

Naar pagina

Wat zijn de ingrediënten van chocolade?

Naar pagina

Hoe kan ik een logo aanleveren?

Naar pagina

Bonbons

Wij maken chocolade nog specialer en persoonlijker met uw logo. En dit al vanaf lage aantallen. Kortom, snel naar de site en vraag een offerte of proefpakket aan!

Naar pagina

Hoe lang is chocolade houdbaar?

Wit, bruin, puur. Hoelang blijft het goed. En waar moet ik mijn zoete traktatie bewaren? Koel, droog en tussen de 15-20 graden. Lees het snel.

Naar pagina

Vraag & antwoord

Naar pagina

Logorepen

Naast de standaard varianten van printen. Kunnen wij ook uw logo als echt onderdeel van de chocoladereep maken. Kijk snel naar de voorbeelden en vraag een proefpakket aan!

Naar pagina

Privacy beleid

Logoreep.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Naar pagina

Home

Unieke chocolade repen met je logo erop geprint of kies voor onze eye-catcher "Reliëf reep" met je logo echt als onderdeel van de chocolade.

Naar pagina

Is pure chocolade gezond?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de specifieke flavonoïden in cacao een positieve werking zouden hebben op het hart en de bloedvaten en zelfs diabetes zouden kunnen voorkomen.

Naar pagina

Your IP address is: 44.210.149.218

Vrijblijvende offerte opvragen

Momenteel kan het wat langer duren voordat uw 3D tekening en offerte gemaakt is, wij streven ernaar dit binnen 48 uur te verwerken. Kortom, wees er snel bij!

Altijd een passende offerte en 3D voorbeeld!



Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.