Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -279 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Als influencer geld verdienen met producten aanbieden en promoten?

Logoreep is een vrij jong bedrijf, voortgekomen uit een ervaren chocolatier atelier wat met name voor consumenten werkte. Inmiddels hebben wij een innovatief bedrijf opgebouwd waarin wij 100% maatwerk chocolade maken, gemaakt van duurzaam verkregen chocolade en we zijn erg bewust bezig om zo goed mogelijk de de mooiste producten te maken. Met zo goed mogelijk bedoelen we dat we plastic (in hoeverre mogelijk) uitbannen. Constant opzoek zijn naar een manier op een verantwoorde manier onze producten te realiseren. Ons uitgangspunt is vrij simpel, vreselijk lekkere chocolade van hoge kwaliteit, ambachtelijk gemaakt in ons eigen atelier. En dat alles met maatwerk vormen die wij in huis zelf uitdenken en ook realiseren. 

Naast ons maatwerk hebben wij ook voor 'standaard' producten voor de zakelijke klanten en particulieren een webshop, www.chocoladeletter-bestellen.nl. Na 4 jaar focus op alleen de zakelijke markt kregen wel erg veel vragen kregen van particulieren of ze ook niet gewoon 1 exemplaar konden bestellen met een gave vorm, of een print van hun vader / moeder, huisdier, auto of whatever!

De campagne

Ons belangrijkste doel, online een grotere achterban, en daardoor een groter bereik bij alles wat wij publiceren op onze sociale media kanalen. Met name Linkedin en Instagram zijn onze voornaamste kanalen.

Product informatie

Voor wat betreft de beloning staan wij open voor een voorstel, uiteraard zijn wij bereid een x-aantal producten van chocolade te leveren als barter deal, maar ook andere opties zijn mogelijk.

Content instructies

We willen het graag op een natuurlijke wijze aanbieden, extreem plastische amerikaanse beelden en overdreven gedrag bannen wij uit in onze media-uitingen. En daar geloven we absoluut niet in. We geloven in organisch, uiteraard in de breedste zin van het woord, maar dat het wel op een redelijk natuurlijke wijze gaat. Snel veel volgers krijgen is niet moeilijk, maar het moet wel de doelgroep zijn. Wij hebben liever 50 echt geïnteresseerden volgers erbij. Dan 1000 volgers of likes van personen die nooit wat gaan afnemen en alleen maar het filmpje of de foto waarderen. Wij staan open voor een realistische vergoeding of een zogeheten barter-deal.

TIPS

Logoreep is laagdrempelig, je kan bij ons een 'bakkie komen doen' zoals wij dat noemen om samen aan de tekentafel je chocolade samen te ontwerpen.

Niets is te gek, soms plakken we zakjes met bloemzaad op kaartjes die bij de chocolade gaan. En soms rijden de compagnons of jongens uit de productie een bestelling 150 km vanaf onze locatie weg omdat het een spoedbestelling is.

Wil jij producten of geld verdienen als influencer?

Neem contact op met ons via info@logoreep.nl of tik het whatsapp icoon op de website aan.
We komen graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Prijs opvragen Bekijk onze webshop

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.