Een bedankje voor je collega

Je collega gaat een nieuwe uitdaging aan, of je wilt gewoon zomaar eens je collegas bedanken met een leuk presentje. Wat geef je dan...? Altijd lastig om iets te verzinnen wat bij iedereen in de smaak valt. Nu denken wij de oplossing wel te hebben! Chocolade lust vrijwel iedereen en het geeft erg leuk!

Persoonlijk bedankje voor afscheid collega's

Het kan natuurlijk ook andersom, je gaat zelf je huidige werk verlaten naar een nieuwe uitdaging en je wilt graag de collega's waar je altijd zo fijn mee hebt gewerkt bedanken met een leuke cadeautje als afscheid. Wij maken chocolade op vrijwel iedere mogelijke manier. Van klein tot heel groot, van gevulde bonbons tot grote tabletten met geprinte opdruk. Wat is jouw idee? Laat het ons weten! Vraag een offerte op.

Origineel afscheidscadeau

Door de chocolade te personaliseren kun je een leuke indruk achterlaten bij de collega's die je zo waardeert. We hebben de mogelijkheid om volledig gepersonaliseerde chocolade te maken. Maar uiteraard kunt u ook kiezen voor één van onze standaard producten uit de webshop. Klik hier voor de webshop.

Een klein bedankje voor je collega's

We begrijpen dat je, zeker bij een groot bedrijf, niet een heel groot / kostbaar iets wilt weggeven als afscheidscadeau. Daarom hebben wij de mogelijkheid om kleine chocolaatjes te maken. Deze kunnen we voorzien van een print of een leuke tekst. Hiermee geef je iets persoonlijks weg, dat is veel belangrijker dan iets groots!

Cadeau voor een collega die met pensioen gaat?

Ooit komt voor ons allen als goed is het moment. Pensioen! Lang naar uit gekeken maar toch als het moment daar is, dan is het wat onwennig. Bedank je collega's, of juist die collega die met pensioen gaat met een leuke verassing in de vorm van chocolade. We hebben hier op de webshop uiteraard ook producten voor!

Prijs opvragen

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.