Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Een bedankje voor je collega

Wil je een collega bedanken die een nieuwe uitdaging aangaat of gewoon zomaar je collega's verrassen met een leuk presentje? Maar wat geef je dan...? Het is altijd lastig om iets te bedenken wat bij iedereen in de smaak valt. Gelukkig hebben wij dé oplossing! Chocolade lust vrijwel iedereen en het zorgt voor een leuke verrassing!

Persoonlijk bedankje voor afscheid collega's

Het kan natuurlijk ook andersom zijn: je gaat zelf je huidige werk verlaten voor een nieuwe uitdaging en je wilt graag je collega's bedanken met een leuk cadeautje als afscheid. Bij ons maken we chocolade op vrijwel iedere mogelijke manier. Van kleine tot zeer grote chocoladegeschenken, van gevulde bonbons tot grote tabletten met gepersonaliseerde opdruk. Wat is jouw idee? Vraag een offerte op.

Origineel afscheidscadeau

Door de chocolade te personaliseren, kun je een leuke indruk achterlaten bij de collega's die je zo waardeert. We bieden de mogelijkheid om volledig gepersonaliseerde chocolade te maken. Uiteraard kun je ook kiezen uit onze standaardproducten in de webshop. Klik hier voor de webshop. Klik hier voor de webshop.

Een klein bedankje voor je collega's

We begrijpen dat je, zeker bij een groot bedrijf, geen groot of kostbaar cadeau wilt geven als afscheidsgeschenk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleine chocolaatjes te maken. Deze kunnen worden voorzien van een print of een leuke tekst. Hiermee geef je iets persoonlijks weg, wat veel belangrijker is dan iets groots!

Cadeau voor een collega die met pensioen gaat?

Uiteindelijk komt voor ons allemaal het moment van pensioen. Lang naar uitgekeken, maar toch kan het ook wat onwennig zijn wanneer het moment daar is. Bedank je collega's, of juist die collega die met pensioen gaat, met een leuke verrassing in de vorm van chocolade. Natuurlijk hebben we ook hiervoor producten beschikbaar in onze webshop!

Prijs opvragen Bekijk onze webshop

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.