Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -222 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Chocolade sponsoractie voor jouw club organiseren?

Het blijft lastig, je hebt een non-profit organisatie, stichting, vereniging of een soortgelijk initiatief waar geld voor nodig is. Je wilt niet alleen maar collecteren of mensen om een gift vragen. Wat dan al snel aan bod komt is een actie. Maar welk product of dienst valt goed, en kan je aan bijna iedereen slijten? 

Wij denken het antwoord wel te hebben, lekkere chocolade!

Chocolade verkoop actie voor je (sport)club

Bij Logoreep zijn we constant bewust van verantwoord ondernemen. Dat doen we op meerdere vlakken. We zijn bewust bezig met het gebruik van onze materialen. Denk hierbij aan verpakkingen vervaardigd uit duurzaam geproduceerd karton zonder plastic, de zonnepanelen op onze productielocatie maar ook sociaal verantwoord.

Sociaal verantwoord?
Voor ons is het belangrijk dat ons werk niet alleen maar bestaat uit commerciele opdrachten vervaardigen. We vinden het een goed initiatief om verenigingen, stichtingen en non-profit organisaties te kunnen helpen. Dat doen we onder andere door een ander tarief te hanteren voor de instelkosten, soms zelfs kostenloos, maar ook door tegen een sterk gereduceerd tarief producten aan te bieden die verkocht kunnen worden.

Chocoladeletter actie, deur aan deur

Voor diverse verenigingen hebben wij al chocoladeletter acties georganiseerd. Bij deze actie verzorgen wij de volledige productie en aankleding van het product. De chocoladeletters worden in overleg met de vereniging samengesteld, zo ook de verpakking. We maken dan bijvoorbeeld de chocoladeletters met een logo-schildje van eetbare inkt op de chocolade letter, en versieren de verpakking met een wikkel in het design van de (sport) club. 

Kortom, u hoeft alleen nog maar aan te bellen en de chocoladeletter te verkopen om uw (sport) club of stichting te helpen.

Wat zijn de mogelijkheden van de sponsoracties

Omdat we bij Logoreep gewend zijn dat geen enkel product hetzelfde is. Staat dit ook open voor jullie. We denken graag mee om een gaaf en unique product te maken wat jullie goed kunnen verkopen in een sponsoractie.

Vragen? Stel ze via onderstaand formulier en we komen er z.s.m. op terug.

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.