Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -279 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Chocolade bedrukken: luxe en persoonlijke chocola voor elke gelegenheid

Welkom bij onze uitgebreid artikel over chocolade bedrukken. Of je nu een enkele gepersonaliseerde chocoladereep wilt laten maken of een grote oplage bedrukte bonbons voor een bedrijfsevenement, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Onze eetbare inkt maakt het mogelijk om elk stuk chocolade te personaliseren, van logo's en foto's tot speciale teksten. Ontdek hieronder alle mogelijkheden van chocolade bedrukken en hoe het een perfecte keuze kan zijn voor jouw volgende geschenk of evenement.

Luxe chocolade bedrukken

Luxe chocolade bedrukken is de ideale manier om een statement te maken. Van verfijnde chocoladeletters tot elegante bonbons met opdruk, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een stijlvolle manier wordt gepresenteerd. Deze bedrukte chocolade kan perfect dienen als relatiegeschenk of als exclusief promotiemateriaal.

Bedrukte chocolade: oneindige mogelijkheden

Onze service voor bedrukte chocolade biedt tal van opties. Hier zijn enkele van de populaire keuzes:

Chocolade laten bedrukken

Met onze technologie kun je chocolade laten bedrukken met elke gewenste afbeelding of tekst. Dit kan variëren van een simpele bedankje tot complexe bedrijfslogo's. Chocolade bedrukt met jouw specifieke ontwerp maakt indruk en zorgt voor een blijvende herinnering.

Chocoladeletters bedrukken

Voor speciale gelegenheden zoals Sinterklaas bieden wij de mogelijkheid om chocoladeletters te bedrukken. Een gepersonaliseerde chocoladeletter is een uniek en smakelijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Chocola bedrukken voor bedrijven

Voor zakelijke doeleinden bieden wij oplossingen zoals chocolade relatiegeschenken met logo bedrukken. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, bedrukte chocolade is een effectieve manier om jouw merk te promoten.

Foto op chocolade bedrukken

Een foto op chocolade bedrukken is perfect voor persoonlijke gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, of bruiloften. Het resultaat is een prachtige, eetbare foto die een glimlach op ieders gezicht tovert.

Kleine oplages en grote bestellingen

Wij begrijpen dat niet elke bestelling groot hoeft te zijn. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor chocolade bedrukken in kleine oplage. Of je nu één enkele chocoladereep laat bedrukken of honderden chocolaatjes, wij kunnen aan jouw wensen voldoen.

Bedrukte chocolade wikkels en schildjes

Naast de chocolade zelf, kunnen wij ook chocolade wikkels bedrukken. Dit is een geweldige manier om extra personalisatie toe te voegen aan jouw geschenk. Daarnaast kunnen wij ook chocolade schildjes bedrukken, ideaal voor taartdecoraties of als unieke traktaties.

Speciale gelegenheden en promotieartikelen

Voor speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, bieden wij de mogelijkheid om sinterklaasletters te bedrukken. Daarnaast kunnen wij ook promotieartikelen bedrukken, waardoor jouw bedrijf op een smakelijke manier in de schijnwerpers komt te staan.

Bestellen en leveren

Het bestellen van bedrukte chocolade is eenvoudig. Neem contact met ons op om jouw wensen door te geven, en wij zorgen voor de rest. Van ontwerp tot levering, wij bieden een complete service voor chocolade bedrukken.

Conclusie

Chocolade bedrukken biedt een unieke en luxe manier om jouw boodschap over te brengen. Of het nu gaat om een klein persoonlijk geschenk of een groot promotieartikel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bestel vandaag nog jouw bedrukte chocolade en maak een blijvende indruk!

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit, creativiteit en een uitstekende service. Laat jouw chocolade bedrukken en ontdek de vele voordelen die dit unieke product te bieden heeft.

Prijs opvragen Bekijk onze webshop

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.