Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Eigen chocolade mallen op maat gemaakt

Heb je een tof idee, of wil je een keer iets unieks weggeven? Wij maken chocolademallen in iedere gewenste vorm. Wij maken zelf onze matrijzen waardoor je lekker veelzijdig bent. Vervolgens realiseren onze chocolatiers jouw eigen unieke reep chocolade. Dit kan zijn met bijvoorbeeld jullie eigen logo of tekst. Maar een eigen vorm is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Het maken van de matrijs voor de chocoladevorm is een vak apart!

Het proces van het maken van de mallen begint bij een schets, je hebt waarschijnlijk al een idee hoe de chocolade er uit moet gaan zien. Wij helpen je hierbij. We geven tips en advies om zo tot een uniek stukje chocola te komen. 

Digitale proefdruk van uw logoreep

Voordat wij de matrijs gaan produceren ontvang je van ons uiteraard een 3D voorbeeld van de matrijs. Hiermee zorgen we er voor dat je niet voor verassingen komt te staan wanneer de mallen eenmaal gemaakt zijn en volgegoten met melk, puur, witte of ruby chocolade. 

Ps. altijd al eens je eigen chocolade reep zelf willen samenstellen met ingrediënten? Bij ons kan het! Kies voor extra romig, fruitig of zelfs pittige chocolade hebben wij reeds gerealiseerd!

Prijs opvragen Bekijk onze webshop

Het gewicht van het chocolade tablet

Wij begrijpen dat de prijs belangrijk is. We denken daarom graag mee om een zo exclusief mogelijke chocolade tablet te maken met de meest gunstige prijs. Omdat de mallen op maat gemaakt worden bepaal je zelf hoe groot de reep wordt en wat dus het uiteindelijke gewicht wordt.

Gratis voorbeeld aanvragen Bekijk onze webshop

Chocolademallen voor chocolatiers

We krijgen vrijwel dagelijks de vraag of we ook mallen maken voor de verkoop. Met name collega chocolatiers vragen hier om. Bent u zelf chocolatier? Wij hebben een mooi resellerprogramma waarmee u zelf invloed heeft over de producten. Maar wij ontwikkelen geen mallen meer in opdracht van anderen. Uiteindelijk vinden wij het zelf veel te leuk om chocolade te verwerken tot unieke producten. Vraag naar de mogelijkheden als reseller! 

Offerte (op werdagen binnen 4 uur) Bekijk onze webshop

Proefexemplaar altijd lekker!

Wanneer de matrijs gemaakt is maken wij er vervolgens mallen van in een voedselveilig materiaal. Dit kan PETG zijn of Polycarbonaat. De vorm van de matrijs bepaald welk product wij het beste hiervoor kunnen inzetten. Wanneer deze gemaakt is, dan kan het proeven beginnen. Indien gewenst sturen we een exemplaar op voordat de productie ingezet wordt. Zo ben je van begin tot eind betrokken bij de productie van je eigen chocolade reep voortgekomen uit je eigen mal ontwerpidee! 

Prijs berekenen Bekijk onze webshop

Klaar om van start te gaan met je eigen unieke chocolade?

Neem contact op en wij helpen je graag verder!

info@logoreep.nl
08 500 755 56

Prijs berekenen Bekijk onze webshop

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.