Op het moment zijn wij even met vakantie. Onze e-mail behandelen we iedere dag & vrijdag 22 apr. zijn we er weer!

Chocolade bedrukken met foto of logo (printen)

Ben jij op zoek naar een origineel en ludiek cadeau of relatiegeschenk van chocola? Wij hebben diverse mogelijkheden ontwikkeld om deze lekkere chocoladerepen of bonbons te voorzien van een eigen print of tekst en logo te verwerken als onderdeel van de chocola zelf. Het leuke hiervan is dat jouw bedankje, relatiegeschenk of cadeau nog persoonlijker wordt. Voor meer informatie over bedrukte chocolade kunt u contact met ons opnemen.

Je logo op een chocolade reep laten printen

Wij hebben chocolade repen met een afmeting van 15 x 7.5 cm. Dit is ook de ruimte die beschikbaar is om je eigen foto en of logo op te laten bedrukken. De bedrukte repen adviseren wij echter niet helemaal vol te printen, iets witruimte om je logo is ook wel netjes. Uiteraard doen we dit in goed overleg en ontvang je van ons vooraf een drukproef van jouw chocolaatjes.

Je logo in de chocolareep en dus gewoon van chocolade!

Door onze speciale werkwijze en expertise in huis kunnen wij de reep maken zoals jij dat wilt. Met het logo erin verzonken, het logo er bovenop of alleen jouw logo als chocoladereep. Kortom, wat jouw verrassing ook is! Chocolade met eigen print, foto of logo regel je samen met logoreep.nl. Heb je zelf een creatief idee voor een bedrukte chocoladereep? Neem contact op en we denken graag mee.

Prijs opvragen

Bonbons met eigen logo geprint in kleine oplage

Naast de repen leveren wij ook bonbons vanaf kleine oplage geprint met je eigen foto en/of logo. De bonbons zijn voorzien van verschillende soorten vulling en met de gangbare buitenkant van melk, puur of witte chocolade. Omdat de prints alleen mogelijk zijn op witte chocolade is het bij puur en melk chocolade vereist dat we er een klein stukje witte chocolade op doen. Het is ook mogelijk voor ons om kleine chocolaatjes met tekstte bedrukken of in een vorm te gieten. Meer informatie over onze bonbons vindt je hier.

Gratis voorbeeld aanvragen

Gepersonaliseerde chocola / chocolade cadeau met logo

Overal op internet komt je chocolaatjes tegen, met eigen wikkel, een eigen telegram met eigen boodschap. Een standaard afmeting met een print of standaard tekst. Wij kunnen binnenshuis in 24 uur een mal kan maken voor jouw unieke en gepersonaliseerde chocolade reep. We hebben diverse opties qua verpakking en deze zijn ook nog te personaliseren met eigen logo of tekst.

Chocolade met eigen persoonlijke wikkel met logo of tekst

Wanneer de reep zelf al geprint is, of voorzien van onze reliëf techniek, kan het zijn dat u nóg persoonlijkere chocolade wilt. Wij personaliseren de reep dan nog door een eigen wikkel te maken!

Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.