Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -192 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Gepersonaliseerde chocolade met eigen tekst of logo

Chocoladereep met logo

Er zijn verschillende opties mogelijk om uw logo in op of uit de chocolade te verwerken. Het meest gebruikelijke is dat wij het logo als verhoging op de reep tekenen en hier vervolgens zelf de matrijs van maken.

Een fotoprint of logo op de chocolade

Een andere optie is dat de reep voorzien wordt van een laag witte chocolade zodat je logo in full-color geprint kan worden rechtstreeks op de reep. Uiteraard doen we dat met 100% veilig eetbare inkt. Wanneer je logo het toelaat kunnen we ook het logo laten verzinken in de reep. Voor deze techniek is het echter wel van belang dat het logo hiervoor geschikt is, schroom niet, en stuur het ons toe dan kijken we gelijk!

Prijs opvragen

Hoe gaaf is dat? Je eigen logo in de chocolade reep verwerkt. 

De mogelijkheden (al vanaf € 3,25 per stuk!)

Omdat wij in huis deze mallen kunnen realiseren zijn wij zeer veelzijdig. Zo kunnen we eventueel als maatwerk nog afwijken van de standaard afmetingen en kunnen wij een gedeelte van uw logo hoger maken op de reep dan een ander gedeelte. Kortom de mogelijkheden zijn zeer veelzijdig. Voor het gemak kan je het beste een bericht sturen via het offerte formulier. Doe ons een plezier, en stuur gelijk je logo mee, dan kan onze grafische specialist daar even goed naar kijken en met een goed idee komen.

Specificaties van onze 'standaard' repen

Andere afmetingen in gedachte? Geen probleem, dat vinden we juist leuk. Wij maken iedere chocolade reep op maat, dus we kunnen ook iedere afmeting voor jullie realiseren. Oké, iedere afmeting is overdreven. Maar repen van 40 / 50 of zelfs 80 centimeter hebben wij al eerder geleverd, dus beperkingen zijn minimaal!

 
 
Gratis voorbeeld aanvragen

Chocolade tablet met tekst

Veel van onze klanten hebben de unieke chocolade repen met logo besteld om uit te delen op beurzen, gebruiken deze give-away na het opleveren van een opdracht of ze worden in het kerstpakket gestopt. Tot op heden hebben wij deze repen mogen leveren in diverse branches als relatiegeschenk. Denk hierbij aan:

  • Makelaardij
  • Bouwbedrijven
  • Automotive
  • Scholen
  • Restaurants
  • Reclamebureaus
Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Verzending & houdbaarheid van chocolade

Wij verzenden onze producten met OnbezorgdBezorgd. Omdat het toch een gevoelig product is doen wij alle moeite om ervoor te zorgen dat uw product heelhuids en smakelijk aankomt!

Wij verpakken onze producten met een stevige laag bubbelplastic, zorgen ervoor dat het niet tegen de randen aan ligt, en met té hoge temperaturen.... regelen we gewoon koeltransport. Mocht dit nu onverhoopt niet het geval zijn, niet te treurig! Dat lossen we natuurlijk gewoon op. Bestelt u grote aantallen? Dan is de kans groot dat één van onze medewerkers op afspraak de overheerlijke chocoladerepen met uw eigen logo gewoon komt brengen. En wanneer je echt geen geduld hebt, dan is ophalen natuurlijk ook een optie. Dan laten we gelijk zien wat we nog meer kunnen!

Hoe lang is chocolade houdbaar?

Chocolade is een lang houdbaar product, maar dat wil niet zeggen dat het eindeloos maar goed blijft. De kwaliteit gaat zeker achteruit naarmate het (te) lang bewaard wordt. Wij van logoreep.nl geven het advies de reep binnen 6 maanden (een half jaar dus) te consumeren. Wanneer de reep of één van onze andere producten langer dan een jaar in uw bezit is, dan adviseren wij om het niet meer te consumeren. Maar laten we nou heel eerlijk zijn.... wie laat er dan ook een jaar lang chocolade liggen?!

Prijs berekenen

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.