Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Trots lid van MKB Rotterdam Rijnmond

Welkom op de website van Logoreep! Als gepassioneerde chocolatier in de regio Rotterdam zijn wij verheugd om aan te kondigen dat we trots lid zijn van MKB Rotterdam Rijnmond. Dit lidmaatschap versterkt onze toewijding aan het ondersteunen en samenwerken met lokale ondernemers, zzp'ers en corporate bedrijven in onze prachtige regio.

Onze missie: chocolade voor MKB, zzp en corporate bedrijven

Bij Logoreep begrijpen we de unieke behoeften van ondernemers. Daarom bieden we een breed scala aan maatwerk chocoladeproducten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een klein bedankje voor uw trouwe klanten, een feestelijke traktatie voor uw medewerkers, of een indrukwekkend relatiegeschenk voor uw zakelijke partners, wij hebben de perfecte chocoladeoplossing.

Maatwerk chocolade: voor een persoonlijk tintje

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk chocolade. Dit betekent dat we samen met u het perfecte product creëren dat past bij uw wensen en bedrijfsidentiteit. Van gepersonaliseerde chocoladerepen met uw logo tot unieke smaken en verpakkingen, wij zorgen ervoor dat uw boodschap op een smakelijke manier wordt overgebracht.

Specialist in relatiegeschenken

Als specialist in relatiegeschenken bieden wij chocolade die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Onze producten worden met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt, zodat uw geschenk altijd van de hoogste kwaliteit is. Met onze chocolade laat u zien dat u waarde hecht aan uw relaties.

Regionaal en lokaal ondernemen

Bij Logoreep geloven we sterk in de kracht van regionaal en lokaal ondernemen. Door samen te werken met MKB Rotterdam Rijnmond, kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten in de regio. We streven ernaar om onze producten zoveel mogelijk met lokale streekproducten te maken, zodat u niet alleen geniet van heerlijke chocolade, maar ook bijdraagt aan de lokale economie.

Streekproducten: de smaak van de regio

Onze chocolade wordt gemaakt met de beste streekproducten uit de regio Rotterdam. Dit zorgt niet alleen voor een unieke en authentieke smaak, maar ondersteunt ook de lokale producenten. Bij Logoreep proeft u de passie en vakmanschap van Rotterdamse bodem.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar maatwerk chocolade voor uw bedrijf of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen u om uw ideeën tot leven te brengen met onze heerlijke chocoladecreaties.


Logoreep

  • Specialist in maatwerk chocolade
  • Trots lid van MKB Rotterdam Rijnmond
  • Voor chocolade die echt bijblijft

www.logoreep.nl | info@logoreep.nl | 010-1234567

Samen bouwen we aan een sterke regio met de kracht van chocolade!

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.