Sinterklaas chocolade bestellen

Wat is een betere manier om tijdens de winterse feestdagen waardering te tonen aan uw werknemers en medewerkers dan met een gepersonaliseerd chocoladegeschenk? Voor Sinterklaas, dat op 5 december gevierd wordt, bieden we twee manieren om onze heerlijke speciale chocolaatjes als geschenk te geven - via op maat gemaakte mallen of via eetbare inktafdruk. Beide zijn heerlijke traktaties die indruk zullen maken op uw dierbaren. Welke manier u ook kiest, uw chocoladegeschenk voor Sinterklaas zal zeker in de smaak vallen!

Sinterklaaslolly's van chocola

Op zoek naar iets speciaals om de feestdagen zoet te maken? Kijk dan niet verder dan onze chocolade Sinterklaas lollies! Onze ambachtelijke lollies zijn verkrijgbaar in de smaken melk, wit of puur en worden gemaakt met eersteklas Callebaut chocolade. Personaliseer ze allemaal door je eigen logo, foto, eigen ontwerp, unieke naam of opdruk toe te voegen - perfect voor elke speciale gelegenheid. Dankzij de snelle en betrouwbare service worden uw lollies binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. Bestel je heerlijke gepersonaliseerde traktaties vandaag nog!

Prijs opvragen

Chocoladeletters bestellen

Laat uw medewerkers zien hoeveel u hen waardeert met handgemaakte chocoladeletters met uw eigen logo! Onze chocoladeletters worden elke dag vers gemaakt en kunnen per persoon als brievenbuspakket of in bulk worden verstuurd. U zult uw personeel zeker verrassen en verblijden met Chocoladeletters die precies zijn aangepast aan de vorm van uw bedrijf en bedrukt met uw logo of boodschap. Verwen de smaakpapillen van je collega's en geef tegelijkertijd een attent symbool van waardering - ontvang vandaag nog een offerte voor Chocolate Letters in de vorm van je eigen logo! Onze chocolade met logo kan in kleine aantallen besteld worden.

Gratis voorbeeld aanvragen

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.