Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Vegan chocoladeletters

Wat als elke letter van het alfabet gemaakt zou kunnen worden van veganistische chocolade? Hier bij logoreep.nl transformeren we heerlijke chocoladeletters in eetbare lettertraktaties waar je het hele jaar door van kunt genieten. Onze veganistische chocolade bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals echte cacao en zuivelvrije vervangers, dus elke zoete lekkernij is even gezond als smaakvol. Met een reeks letters en aangepaste ontwerpen die beschikbaar zijn voor elk feest of elke gelegenheid - van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen - zijn onze unieke veganistische lekkernijen onvergetelijke geschenken die iedereen kan waarderen!

Vegan chocolade opties

Veganistische chocolade is hard op weg een van de meest populaire zoetwarenopties te worden. Het is een fantastisch alternatief voor gewone chocolade, omdat het je dezelfde heerlijke smaak geeft zonder de zuivelcomponenten. Bij Callebaut zijn ze gespecialiseerd in het creëren van veganistische chocolade die alle smaak biedt zonder enige dierlijke producten.

Als je veganistische chocolade van Callebaut koopt, weet je zeker dat je een product krijgt dat vrij is van zuivelingrediënten zoals melk of botervet. In plaats daarvan gebruiken onze chocolatiers plantaardige vetten en oliën om een heerlijk smaakprofiel te creëren zonder toegevoegde zuivel. Dit maakt onze veganistische chocolade een ideale optie voor mensen die dierlijke producten willen vermijden, maar toch af en toe willen genieten van iets zoets. We maken onze veganistische chocolade in verschillende soorten en maten, zodat je iets kunt vinden dat perfect bij je past! Bekijk onze selectie online of in een winkel bij jou in de buurt voor de exacte maat en soort veganistische chocolade die je nodig hebt!

Vers gemaakte vegan chocolade, in uw eigen vorm of met een print

Een ander groot voordeel van het gebruik van de veganistische chocolade van Logoreep is de versheid. Onze chocolatiers maken elke batch dagelijks met de hand en zorgen ervoor dat elk stuk met zorg en precisie wordt gemaakt. En omdat het dagelijks wordt gemaakt en uit de buurt van zonlicht, hitte en vochtigheid wordt bewaard, blijven onze chocolaatjes langer vers dan traditionele merken!

Bij Logoreep zetten we ons in om klanten ook heerlijke lekkernijen te bieden die vrij zijn van dierlijke producten zoals zuivelproducten. Dus als je op zoek bent naar een manier zonder dierlijke producten om je trek in zoete lekkernijen te stillen, neem dan contact op voor onze dagelijks gemaakte veganistische chocolaatjes!

Prijs opvragen Bekijk onze webshop

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.