Let op: U heeft het wellicht op het nieuws gehoord, maar de prijzen van cacao producten gaan stijgen. Wij bieden minimaal heel de maand september nog de huidige prijs aan, ook als u het pas in december nodig heeft!

Veganistische chocolade op maat met logo

Naast de gebruikelijke chocolade bieden wij ook de ambachtelijke vegan variant aan. Deze chocolade wordt gemaakt zonder toevoeging van dierlijke producten. Deze chocolade kunnen wij net als de andere producten verwerken tot een unieke reep, tablet of bonbon. 

Prijs opvragen

Is vegan chocolade lekker?

Heel simpel, het is persoonlijk. Bij het personeel van Logoreep is de pure chocolade overtuigend de favoriet. Maar ja dat is persoonlijk. En dat is exact hetzelfde met vegan chocolade. Wij hebben diverse testen gedaan met klanten en we moeten zeggen. Die zijn zeker enthousiast. Zeker omdat we ze pas na het proeven verteld hebben dat het vegan chocolade is. 

Wat is de smaak van vegan chocola?

De smaak van veganistische chocolade is overwegend minder zoet dan de 'standaard' melkchocolade. Dat is ook logisch. Daarentegen is de romigheid en karakteristieke smaak vergelijkbaar met pure chocolade. Onze klanten hebben ten alle tijde de keus om extra ingrediënten toe te voegen aan hun eigen bonbons, repen of tabletten. Hiermee geef je de unieke vegan producten van Logoreep een extra finishing touch.

Gratis voorbeeld aanvragen
Vegan chocolade letters

Chocoladeletters van vegetarische chocolade

Wij raden het u aan om, wanneer u de smaak niet kent, het gewoon eens te proberen. Het is een mooi statement naar uw relaties dat u juist voor deze chocolade heeft gekozen. Juist daarom bieden wij de service aan om een gratis exemplaar te ontvangen. Wanneer de opdracht doorgaat nemen wij deze kosten op ons.

Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.