Ingrediënten voor chocolade saus
- 125 ml slagroom
- 100 gr pure chocolade, klein gemaakt of callets (verkopen wij ook!)
Chocoladesaus maakt alles nog veel smakelijker! Serveer het over ijs, samen met vers fruit en wafels of warme crêpes, of gebruik het om je zelfgemaakte taart mee te decoreren en af te werken. Met dit recept voor chocolade saus laten we van Logoreep zien hoe eenvoudig het is om zelf chocoladesaus te maken. Teveel gemaakt? Geen probleem, je kunt het invriezen en hergebruiken, maar hoe verser hoe beter. Zeker omdat er slagroom in zit.
Bereiding van de chocoladesaus
- Kook de slagroom.
- Haal deze van het vuur af en smelt dan de chocolade erin.
- Roer de saus goed door.
- Serveer de saus lauw/warm. Deze chocolade saus kan je van tevoren maken en au bain-marie of in de magnetron weer opwarmen.
- Je kunt de chocoladesaus extra op smaak brengen met een scheutje van een slokje likeur is ook een aanrader!
Laat ons via onze social media kanalen weten wat je er mee gemaakt hebt!
Prijs opvragen
Bekijk onze webshop