Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -192 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Alternatief voor Tony’s Chocolonely chocoladeletters

Door een grote salmonellabesmetting in de fabriek waar Tony's Chocolonely chocoladeletters gemaakt worden is de productie geannuleerd. Normaliter zouden deze letters ruim voor de aankomst van de goedheiligman geproduceerd zijn.

Logoreep.nl gebruikt ook Callebaut chocolade, is dat een probleem?

Daar kunnen we vrij kort in zijn, wij hebben momenteel voldoende grondstoffen staan om de Sint & kerstperiode volledige productie te kunnen draaien. De chocolade & productie is uitvoerig getest na deze besmetting en is niet  Wel raden wij u aan om tijdig te bestellen. De markt is op het moment onvoorspelbaar, en het mooie aan chocolade is. Het is langer houdbaar. Wij proberen altijd in 2 - 3 weken voor de afgesproken leverdatum de chocolade extra vers is. En ja dat proeft u! Chocolade is dan wel een jaar houdbaar, maar hoe verser hoe smakelijker.

Tony’s Chocolonely chocoladeletters bestellen

Momenteel is het dus niet mogelijk om nog aan nieuwe chocoladeletters te komen van Tony's. Wanneer u dus bij een choco-gigant, zoals wij ze dan noemen, Tony's zult bestellen zullen deze van vorig seizoen zijn.

Chocoladeletters met eigen verpakking

Met een vrij compact team van 5 enthousiastelingen zijn wij niet de grootste in de markt. Maar wij doen iedere dag ons uiterste best om wel de meest persoonlijke en flexibele chocolatier te zijn.

Naast het verwerken van de ruwe chocolade tot chocoladeletter, reep of tablet nemen wij ook graag onderstaande diensten voor u uit handen:

  1. We maken een verpakking voorzien van een gepersonaliseerde sleeve of banderol. Wij hebben een eigen ontwerper in huis die dit kosteloos opmaakt voor u.
  2. Wij maken onze eigen mallen, dat is dus lekker persoonlijk.
  3. De bezorging, ook naar losse adressen, nemen wij volledig uit handen.

Kortom, een zorgeloze productie en levering van uw chocoladeletters kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen.

Bent u zelf chocolatier / wederverkoper en zoekt u een partij om mee samen te werken? Neem dan contact met ons op. Wij werken voor diverse chocolatiers en winkels in België, Nederland en Luxemburg.

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.