Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -192 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Geniet van heerlijke chocolaatjes met eetbare logo's erop gedrukt (logoschildjes)!

Chocoladeschilden met logo! Onze chocolaatjes, gemaakt met Callebaut-chocolade van topkwaliteit, zijn perfect om uw bedrijf te promoten, een persoonlijk tintje te geven aan een speciale gelegenheid of gewoon te genieten van heerlijke lekkernijen.

Als beste chocolatier van Nederland op het gebied van chocolade met logo kunnen wij u helpen met reliëf chocolade of chocolade met eetbare inkt. Onze Chocoladeschilden met logo zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 25 mm tot 400 mm, en kunnen al vanaf 15 stuks worden besteld.

Wat ons onderscheidt van andere chocolatiers is ons vermogen om onze producten snel in heel Europa te leveren. We begrijpen het belang van tijdige leveringen en zorgen ervoor dat onze klanten hun bestellingen tijdig ontvangen. Of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor uw dierbaren of uw merk wilt promoten, wij hebben het voor u.

Onze Callebaut-chocolade is niet alleen heerlijk, maar heeft ook het extra voordeel dat er een eetbaar logo op gedrukt is. Dit maakt het een unieke en creatieve manier om je merk te promoten of een persoonlijk tintje aan je cadeaus te geven. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen of zelfs uw eigen logo maken om het echt persoonlijk te maken.

Bent u op zoek naar (h)eerlijke chocolaatjes en voegt u een persoonlijk tintje toe aan uw geschenken.

Prijs opvragen

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.