Chocoladeletter met eigen logo of tekst bedrukt? Geen probleem!

Chocoladeletter met logo bestellen

Chocoladeletters op maat geleverd. Wij streven er naar om alle chocoladeletters dezelfde week nog te kunnen leveren. Je kunt via deze pagina een offerte aanvragen en direct uw logo meesturen. Zeker voor grotere aantallen hebben we zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben deze luxe chocoladeletter met logo al vanaf 5 stuks!

Prijs opvragen

Chocoladeletter logo in eigen vorm

Uw eigen letterype kiezen van de chocoladeletter? Geen enkel probleem. Wij maken voor u de mallen op maat waardoor u gewoon de vorm van uw logo als kunt verwachten als chocolade letter. Bestelt u vóór november? Dan hebben wij een mooie korting voor u klaar staan. Neem contact op voor meer informatie

Gratis voorbeeld aanvragen

Luxe chocoladeletter met eigen logo bedrukt

Net als dat wij chocolade bonbons en repen persoonlijk maken met een reliëf van je logo of een full-color print kunnen wij ook ons aanbod chocoladeletters voorzien van een eigen logo. De inkt is een speciale eetbare inkt die onschadelijk is voor de gezondheid. Het enige gevaar wat u loopt, is dat als je eenmal een stuk van de letter op hebt, je de rest er direct achteraan eet omdat ze zo lekker zijn. De chocolateletters zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk of om te geven aan je werknemers tijdens de Sinterklaas.

Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Chocoladeletters als relatiegeschenk

Chocoladeletters staan voor het Sinterklaasfeest wat voor alle kinderen maar op deze manier ook voor ouderen een feest is. Veel bedrijven geven hun relaties, klanten of personeel een geschenk tijdens de zoete decembermaanden. Speciaal voor de Sinterklaas hebben wij de Sinterklaasletters lekker persoonlijk gemaakt door de chocoladeletters te bedrukken met tekst of eigen logo.

Prijs berekenen

Chocoladeletter varianten en smaken

We hebben diverse soorten letters van chocolade die voorzien kunnen worden van een bedrukt eigen logo.

Prijs berekenen

Eerlijke chocoladeletters

Het belangrijkste voor de consument is de smaak van de chocoladeletter maar wij vinden het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden met eerlijke grondstoffen. Daarom zijn al onze chocoladeletters gemaakt van chocolade die geproduceerd wordt in eerlijke omstandigheden. U kunt bij ons de certificaten opvragen van de leverancier.
 

Prijs berekenen

Hoe is de chocolade letter ontstaan?

Het klinkt misschien vreemd, maar als we terug gaan in de tijd (19e eeuw) komen we uit op het feit dat kinderen vroeger letters van brooddeeg kregen wanneer ze op school hun best hadden gedaan om te leren lezen. Sinterklaas deelde ook deze letters uit aan de kinderen, en later ook natuurlijk aan de ouderen. Wanneer het omslagpunt geweest is dat de deegletter plaatst moest maken voor de (veel lekkerdere natuurlijk) chocolade letter is niet duidelijk.

Eigenlijk maak het ook niet uit, hij is prima zoals we hem kennen vandaag de dag. En zeker wanneer hij voorzien is van een persoonlijke touch. Dit kan een kleur, logo of tekst zijn. 

Zijn alle chocoladeletters even groot?

Nou even groot niet, even dik ook niet. Maar het gewicht is bij alle letters hetzelfde. Het zou immers niet eerlijk zijn als je door je naam iets te kort komt toch?

Prijs berekenen

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Ja ik ontvang graag een voorbeeld.
*U betaald alleen de verzendkosten, en bij een order wordt deze € 4,- in mindering gebracht

Contact


Omschrijf je wens

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.