Chocoladeletter met eigen logo of tekst bedrukt? Geen probleem!

Luxe chocoladeletter met logo bestellen

Chocoladeletters op maat geleverd. Wij streven er naar om alle chocoladeletters dezelfde week nog te kunnen leveren. Je kunt via deze pagina een offerte aanvragen en direct uw logo meesturen. Zeker voor grotere aantallen hebben we zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben deze luxe chocoladeletter met logo al vanaf 5 stuks!

Chocoladeletter logo in eigen vorm

Uw eigen letterype kiezen van de chocoladeletter? Geen enkel probleem. Wij maken voor u de mallen op maat waardoor u gewoon de vorm van uw logo als kunt verwachten als chocolade letter. Bestelt u vóór november? Dan hebben wij een mooie korting voor u klaar staan. Neem contact op voor meer informatie

Luxe chocoladeletter met eigen logo bedrukt

Net als dat wij chocolade bonbons en repen persoonlijk maken met een reliëf van je logo of een full-color print kunnen wij ook ons aanbod chocoladeletters voorzien van een eigen logo. De inkt is een speciale eetbare inkt die onschadelijk is voor de gezondheid. Het enige gevaar wat u loopt, is dat als je eenmal een stuk van de letter op hebt, je de rest er direct achteraan eet omdat ze zo lekker zijn. De chocolateletters zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk of om te geven aan je werknemers tijdens de Sinterklaas.

Prijs opvragen

Persoonlijke chocoladeletters als relatiegeschenk

Chocoladeletters staan voor het Sinterklaasfeest wat voor alle kinderen maar op deze manier ook voor ouderen een feest is. Veel bedrijven geven hun relaties, klanten of personeel een geschenk tijdens de zoete decembermaanden. Speciaal voor de Sinterklaas hebben wij de Sinterklaasletters lekker persoonlijk gemaakt door de chocoladeletters te bedrukken met tekst of eigen logo.

Chocoladeletter varianten en smaken

We hebben diverse soorten letters van chocolade die voorzien kunnen worden van een bedrukt eigen logo. Zo hebben we een verkleinde variant die in een doosje van 120x120 mm gaat en circa 150 gram weegt. Maar ook hebben wij de 'standaard' afmetingen van 170x120 mm deze letter weegt 240 gram. Het mooie is dat wij ook de chocolade letter kunnen maken zoals u wilt zoals in onderstaande foto te zien is. De letter is hier gemaakt in het eigen lettertype van onze klant.

Chocoladeletter versturen via post / brievenbus

Doordat we met diverse verzenders werken én in drukke tijden zelf ook veel wegrijden hebben wij veel mogelijkheden om uw chocoladeletters bij de juiste adressen te laten bezorgen. Dit kan zijn op 1 adres de gehele bestelling maar u kunt ook er voor kiezen om alles bij uw medewerkers of relaties thuis te laten opsturen. We kunnen de chocoladeletter als brievenbuspakket of als standaard pakket versturen. Bij het versturen van de chocoladeletters per post voegen we altijd extra bescherming (kussenvellen) om de kans op breuk te verkleinen. Heeft uw bestelling spoed? Of wilt u er zeker van zijn dat het op een verantwoorde manier bezorgd wordt en altijd binnen 48 uur? Geen probleem. Door onze samenwerking met Instaboxx worden 99% van de pakketten die we via hen aanbieden dezelfde dag nog bezorgd! Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis voorbeeld aanvragen

Eerlijke chocoladeletters

Het belangrijkste voor de consument is de smaak van de chocoladeletter maar wij vinden het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden met eerlijke grondstoffen. Daarom zijn al onze chocoladeletters gemaakt van chocolade die geproduceerd wordt in eerlijke omstandigheden. U kunt bij ons de certificaten opvragen van de leverancier.

Hoe is de chocolade letter ontstaan?

Het klinkt misschien vreemd, maar als we terug gaan in de tijd (19e eeuw) komen we uit op het feit dat kinderen vroeger letters van brooddeeg kregen wanneer ze op school hun best hadden gedaan om te leren lezen. Sinterklaas deelde ook deze letters uit aan de kinderen, en later ook natuurlijk aan de ouderen. Wanneer het omslagpunt geweest is dat de deegletter plaatst moest maken voor de (veel lekkerdere natuurlijk) chocolade letter is niet duidelijk.

Eigenlijk maak het ook niet uit, hij is prima zoals we hem kennen vandaag de dag. En zeker wanneer hij voorzien is van een persoonlijke touch. Dit kan een kleur, logo of tekst zijn. 

Zijn alle chocoladeletters even groot?

Nou even groot niet, even dik ook niet. Maar het gewicht is bij alle letters hetzelfde. Het zou immers niet eerlijk zijn als je door je naam iets te kort komt toch?

Hoe kan in online chocoladeletters bestellen?

U kunt bij ons via het offerte aanvraag formulier (onderstaand) een vrijblijvende aanvraag doen, wij maken dan een eerlijke prijs voor maatwerk chocoladeletters voorzien van uw logo of met tekst. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gepersonaliseerde wikkel tegen zeer lage kosten (vanaf € 0,05 per stuk). Kortom, eerlijke maatwerk chocoladeletters van Callebaut chocolade, al dan niet door ons te versturen, regelt u snel bij Logoreep.nl.

Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Vrijblijvende offerte opvragen

Aantallen & logo


Contact


Omschrijf je wens

Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.