Geen instelkosten! Bij een oplage van 250 stuks of meer van minimaal 125 gram rekenen wij gedurende onze actieperiode geen instelkosten t.w.v. € 75,-.
Let op: Nog -243 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Gepersonaliseerde kerst chocolade

Kerst chocolade met logo bestellen

Kerst chocolade op maat geleverd. Wij streven er naar om alle chocolade binnen 2 weken te kunnen leveren. Je kunt via deze pagina een offerte aanvragen en direct uw logo meesturen. Zeker voor grotere aantallen hebben we zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben deze luxe kerstchocolade met logo al vanaf 5 stuks!

Prijs opvragen

Kerstchocolade logo in eigen vorm

Een kerstboom met uw logo verwerkt in de chocolade? Geen enkel probleem. Wij maken voor u de mallen op maat waardoor u gewoon de vorm van uw logo kunt verwachten als bijvoorbeeld een kerstster, kerstboom of wat u maar wilt. Momenteel hebben wij een mooie korting voor u klaar staan, dit jaar geven wij 50% korting op de matrijzen! Neem contact op voor meer informatie

Gratis voorbeeld aanvragen
Kerstboom van chocolade met logo

Luxe chocolade met eigen logo bedrukt

Maak je eigen kerstchocolade ontwerp, in samenspraak met onze ontwerper in huis kunnen wij de chocoladereep en/of tablet maken wat u wilt. Verwerk hierin uw logo, foto of tekst naar keuze.

Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Eerlijke chocolade weggeven met de kerst

Het belangrijkste voor de consument is de smaak van de chocola maar wij vinden het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden met eerlijke grondstoffen. Daarom zijn al onze producten gemaakt van chocolade die geproduceerd wordt in eerlijke omstandigheden. U kunt bij ons de certificaten opvragen van de leverancier.
 

Prijs berekenen

Chocolade opsturen met de post, voor de kerst bezorgd!

Zeker sinds het COVID-19 virus hebben wij veel te maken met medewerkers, familie en vrienden die niet meer over de vloer of op kantoor komen. Speciaal hiervoor hebben wij onze eigen verpakking ontwikkeld die door de brievenbus past. Daardoor kunnen wij voordelig een maatwerk product aanleveren wat door de brievenbus bezorgd kan worden op locatie!

Prijs berekenen
Kerstboom van chocolade met logo

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.