Telefonisch niet bereikbaar Welkom op onze website. Momenteel is er storing in ons telefoonsysteem en zijn we niet bereikbaar. Stuur ons een mailtje dan reageren we z.s.m. We zijn druk bezig dit op te lossen.
Let op: Nog -280 dagen geen kosten voor een maatwerk vorm ter waarde van € 150,- bij afname vanaf 50 stuks.
Tot 50 stuks momenteel 50% korting op de vorm.

Brownie, gevulde koek of boterkoek bestlelen

Wij kunnen deze overheerlijke, verse gemaakte koeken bij u bezorgen of per brievenbuspakket gelijk bij uw collega's en / of relaties laten bezorgen. We hebben de keuze uit, vanzelfsprekend, een chocolade brownie, gevulde koek of boterkoek.

Alle goed voor circa 15-20 porties, dus leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

Prijs opvragen

Ontdek onze heerlijke selectie van gebakken lekkernijen - brownies, gevulde koeken en boterkoeken - die perfect zijn om te bestellen en te personaliseren met een speciale boodschap. Bij ons staat klanttevredenheid voorop, daarom verzorgen wij de volledige verzending en het inpakken van uw bestelling. Of het nu gaat om een traktatie voor uzelf, een cadeau voor een vriend of familielid, of zelfs als relatiegeschenk voor uw collega's of zakenpartners, onze verse en ambachtelijk gemaakte koeken zullen zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

De klassieke chocolade brownie, de verrukkelijke gevulde koek of de boterkoek

U kunt kiezen uit drie smakelijke opties: de klassieke chocolade brownie, de verrukkelijke gevulde koek of de boterkoek waarvan het water u in de mond zal lopen. Elke bestelling bevat ongeveer 15-20 porties, wat het ideaal maakt om te delen en weg te geven aan anderen. De koeken worden zorgvuldig bereid met hoogwaardige ingrediënten en met liefde gebakken, waardoor ze een onweerstaanbare smaak en textuur hebben.

Gratis voorbeeld aanvragen

Wat deze koeken nog specialer maakt, is de mogelijkheid om ze te personaliseren met een kaart. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze op een mooie kaart wordt gedrukt en bij uw gekozen ontvanger wordt geleverd. Of het nu gaat om een felicitatie, bedankje, bemoediging of gewoon een liefdevolle groet, het toevoegen van een persoonlijke touch maakt uw geschenk nog waardevoller.

Wanneer u bij ons bestelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het logistieke proces. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met de grootste zorg wordt ingepakt en veilig wordt verzonden. Of u nu wilt dat de koeken direct bij u thuis worden bezorgd of als verrassing naar uw collega's en/of zakenrelaties worden gestuurd via een brievenbuspakket, wij regelen het voor u.

Dus waar wacht u nog op? Verwen uzelf of verras iemand met onze overheerlijke, vers gebakken brownies, gevulde koeken of boterkoeken. Bestel vandaag nog en geniet van de zoete verwennerijen die wij met liefde voor u bereiden.

Offerte (op werdagen binnen 4 uur)

Vrijblijvende offerte opvragen

Altijd snel een offerte en evt. 3D voorbeeld!Let op: uw gewenste leverdatum is niet definitief, dit is afhankelijk van product, personalisering en onze planning.

Heeft u op voorhand een prijs, gewicht of formaat in gedachte? Dit helpt bij een gerichte offerte. Logoreep mag mij de nieuwsbrief (max 6 per jaar) sturen.
U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging, heeft u deze niet ontvangen?
Neem dan contact op via info@logoreep.nl

Uniek relatiegeschenk

Je geeft met Logoreep een echt eigen product. En dat blijft bij je klant weer hangen!

Van idee tot bezorging

Nog nooit zo snel geregeld. U hoeft alleen maar te proeven en te keuren!

Vanaf 1 exemplaar

Geen minimale afname en dus interessant voor klein en groot.

Wij hebben van A tot Z onze eigen productie in beheer. Wij nemen het werk uit handen voor uw relatiegeschenken.